Κάμερες Τώρα και στις Παιδικές Χαρές και Παντού

by

Λ�ανδρος κόμιξ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αθηναίων

κ. Δήμαρχε,

βούρκωσαν τα μάτια μας, όταν μάθαμε τη χαρμόσυνη είδηση ότι θα μπουν κάμερες παρακολούθησης μέχρι και στις παιδικές χαρές της πόλης μας με δικές σας ενέργειες.

Όπως ανέφερε και το εξαίρετο μέλος της παράταξης σας κ. Βασίλης Κικίλιας «τον περασμένο μήνα, πέντε κουκουλοφόροι επιτέθηκαν μεσημέρι σε γονείς σε παιδική στον Προμπονά», καθημερινά δεχόμαστε επιθέσεις από κουκουλοφόρους μέσα στις παιδικές χαρές. Εκτός από αυτούς, οι μισοί Έλληνες έχουν γίνει παιδεραστές, σε αντίθεση με παλιά που δεν υπήρχε κανείς, και συχνάζουν καθημερινά σε όλες τις παιδικές χαρές βιάζοντας τα παιδιά μας. Μπορεί οι παιδικές χαρές της πόλης να είναι πλέον ελάχιστες και παρατημένες, όμως σε αυτό δεν φταίτε εσείς αλλά τα τσούρμα των κουκουλοφόρων. Οι κάμερες, αν και λίγο ακριβές, θα τα τακτοποιήσουν όλα.

Αν τυχόν η απαράδεκτη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προβάλλει πάλι αντιστάσεις, προτείνουμε αυτό ακριβώς που είπε και ο κ. Κικίλιας ότι δηλαδή «μελετάμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις», όπως άλλωστε προσφάτως έκανε και η κυβέρνηση παρακάμπτοντας την Αρχή. Δεν μπορεί αυτή η Αρχή να παραβιάζει το Σύνταγμα ήδη με την ύπαρξη της, γιατί ενοχλεί εμάς και κυρίως εσάς, και να μην κάνετε τίποτα.

Εισηγούμαστε τέλος την επέκταση των καμερών σε όλη την πόλη. Η αποστείρωση που υπάρχει μέσα στα σπίτια μας πρέπει να φτάσει παντού. Δεν μπορούμε να εκθετούμε τα παιδιά μας και τους εαυτούς μας σε ο,τιδήποτε απρόβλεπτο. Ο οποιοσδήποτε κίνδυνος πρέπει να εκμηδενιστεί αλλιώς θα αναγκαστούμε να τους πάρουμε καινούργιο home cinema και μόνιμη συνδρομή στο WoW, για να μη θέλουν συνέχεια να παίζουν έξω.

Σας φιλούμε στοργικά το χέρι – Θα σας ξαναψηφίσουμε

Παναθηναϊκός Σύλλογος Φιλήσυχων Πολιτών «Το Νεκροταφείο»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: