Συναυλία Αλληλεγγύης στους Ζαπατίστας!

by

ομάδα farma

Οι Ιθαγενείς της Τσιάπας από την εξέγερση του 1994 και χωρίς να περιμένουν τίποτα από το Μεξικανικό κράτος αυτοκυβερνιούνται. Με πλατφόρμες οργάνωσης τα καρακόλες (caracol – σαλιγκάρι) και με βάση την αμεσοδημοκρατία δίνουν μία άλλη διάσταση στο τι θέλουμε και το τι είναι εφικτό εδώ και τώρα.

Η ομάδα F.A.R .M. A. (Fight for Alternative, Renewable Methods and Autonomy ), η οποία δραστηριοποιείται από το 2007, είναι μια ομάδα έμπρακτης πολιτικής αλληλεγγύης στην Ελλάδα που έχει στόχο μια καμπάνια ώστε να κατασκευαστεί μικρό υδροηλεκτρικό έργο στην Τσιάπας με στόχο την ηλεκτροδότηση κοινοτήτων των Ζαπατίστας. Μέσα στους στόχους της ομάδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω τα ζητήματα των Ζαπατίστας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της οικολογίας και της αυτονομίας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής διοργανώνει μεγάλη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κατασκευή του υδροηλεκτρικού στην Τσιάπας. Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε μαζί την αλληλεγγύη στους εξεγερμένους Ζαπατίστας. Προτεινόμενη οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι εξής:

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Χαϊνηδες
Γ. Χαρούλης
Night On Earth
Scab Level

Η συναυλία αρχίζει στις 21.30. Θα προηγηθεί συζήτηση-παρουσίαση της ομάδας F.A.R.M.A και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Μεξικό. Οι Ζαπατίστας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ την αλληλεγγύη μας. Και φυσικά η αλληλεγγύη δεν σταματά στα 5 Ευρώ που θα δώσουμε αλλά συνεχίζει στον καθημερινό μας αγώνα, ώστε να χαράσσουμε τους δικούς μας δρόμους για την κοινωνική απελευθέρωση.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: