ΔΕΘ

by

ακ

ak2

Advertisements

5 Σχόλια to “ΔΕΘ”

 1. xamogelo Says:

  πάντως γενικότερα νομίζω ότι η επιλογή για το background είναι λίγο άστοχη. Εκτός αν πιστεύεται ότι ο κόσμος θέλει την σύγκρουση και εσείς καλείται σαν ΑΚ για σύγκρουση.
  Τέσπα.
  Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μια τέτοια αφίσα μπορεί να έχει κάποια επίδραση πέρα από ένα στενό κύκλο ψημένων ατόμων.

 2. Greek Rider Says:

  Πάντως ας δούμε ποιοι ασχολούνται σήμερα με έννοιες όπως οι «Αμεσοδημοκρατικές Δομές» και ποιοι τις αναδεικνύουν ως κύριο στόχο.

  Το θέμα αυτό είναι και μόνο αυτό.

 3. comzeradd Says:

  @xamogelo αλλά μια πολιτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να πιστεύει (σωστά ή λάθος) πως ή μόνη διέξοδος είναι η σύγκρουση με αυτούς που διαχειρίζονται την εξουσία

 4. xamogelo Says:

  comzeradd ναι προφανώς. Εντάξει μπορούμε να αναλλωθούμε στο ότι είναι όλα σχετικά. Και εσύ αντιλαμβάνεσαι έτσι το τάδε και εγώ το αντιλαμβάνομαι αλλιώς. Όμως δεν μου φαίνεται ότι στην κοινωνία είναι νομιμοποιημένη αυτή η πράξη έστω από μια αξιόλογη μερίδα του πληθυσμού.Και δεν πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε οριακές καταστάσεις για να μην είναι ευδιάκριτο κάτι τέτοιο.

  Επίσης η παραπάνω αφίσα (όπως και το κάλεσμα με την μορφή που έχει) δεν μπορώ να φανταστώ ότι καλεί κάποιον άλλο από το μέσο άτομο που αυτοπροσδιορίζεται αναρχικός. Και αυτή είναι και η βασική μου ένσταση.

 5. inlovewithlife Says:

  Αν και με ικανοποιεί ψυχολογικά η εικόνα της αφίσας και έχει και μία πολιτική βάση (οι όποιες αμεσοδημοκρατικές δομές θα μπορούν να είναι μόνο σε σύγκρουση με το υπάρχον απαρχαιωμένο και τραγελαφικό σύστημα εξουσίας – βλ. παρούσα συγκυρία όπου μία χώρα κρέμεται από το διάγγελμά για εκλογές ή μη ενός φυσικού προσώπου – πρωθυπουργού), συμφωνώ με Χαμόγελο. Όταν απευθύνεσαι κοινωνικά, η δική σου ψυχολογική ικανοποίηση, έστω και αν έχει και πολιτική βάση, είναι σε δευτερεύουσα μοίρα μπροστά στον πρωταρχικό στόχο. Αλλά έτσι αποφάσισαν οι σύντροφοι της Θεσ/νίκης τι να κάνουμε. Την αφίσα την έβαλα επειδή μου άρεσε το περιεχόμενο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: