Καταγγελία των εργαζομένων στο ρεστοράν Banquet για τις μεθοδεύσεις του ΠΑΜΕ

by

lenin

Εκεί στο ΚΚΕ δεν βαριούνται να ξαναδιαβάζουν το «Τι να Κάνουμε» του Λένιν και να καταριούνται την αυτονομία της εργατικής τάξης. Πιστεύω ειλικρινά ότι το να πιστεύει κανείς σε αυτά που λέει και κάνει το ΚΚΕ είναι ταυτόσημο με το να πιστεύει στο θεό. Πίστευε λοιπόν και μη ερεύνα.

Καταγγελία των εργαζομένων στο ρεστοράν Banquet προς τους εργαζόμενους στον επισιτισμό-τουρισμό και προς όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας

Εμείς οι εργαζόμενοι στο ρεστοράν Banquet που αγωνιζόμαστε εδώ και έναν μήνα περίπου είτε με την συμμετοχή μας στην απεργία της 5ης Μάη είτε με τους καθημερινές διαμαρτυρίες της Επιτροπής Αλληλεγγύης έξω από το ρεστοράν, καταγγέλλουμε την πλειοψηφία της διοίκησης του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής που ανήκει στο ΠΑΜΕ, γιατί από την αρχή του αγώνα μας αδιαφόρησε πλήρως, δεν μας συμπαραστάθηκε στο παραμικρό, μας περιφρόνησε αρνούμενη ακόμη και να απαντήσει στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις μας.

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία της διοίκησης του σωματείου μας γιατί συναντήθηκε με τσιράκια και μπράβους του εργοδότη χωρίς να μας ενημερώσει και πίσω από την πλάτης μας, σε μια κρίσιμη στιγμή του αγώνα μας, την στιγμή που αυτά τα τσιράκια και οι μπράβοι της εργοδοσίας πέντε μέρες πριν ξυλοκόπησαν, έβρισαν και κράτησαν για λίγο ομήρους δύο συναδέλφισσες και έναν συνάδελφο της Επιτροπής Αλληλεγγύης που μας συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα μας.

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία της διοίκησης του σωματείου μας, που ανήκει στο ΠΑΜΕ, γιατί ξαφνικά «ξύπνησε» και θεωρεί ως προνομιακούς συνομιλητές της τα τσιράκια και τους μπράβους της εργοδοσίας αμφισβητώντας έτσι και εμάς που αγωνιζόμαστε και τον δίκαιο αγώνα μας.

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία της διοίκησης του σωματείου μας γιατί όχι μόνο δεν αναγνωρίζει σαν εκπρόσωπό μας τον συνάδελφο Βαγγέλη Κιτσώνη αλλά και γιατί υποστηρίζει την θέση του εργοδότη δηλαδή να υποχωρήσουμε στα αιτήματά μας παρόλο που μέχρι σήμερα τα υποστηρίζουμε σθεναρά και ανυποχώρητα με τον αγώνα μας.

Οι εργαζόμενοι

Κιτσώνης Ευάγγελος

Καραμανώλης Γεώργιος

Αναστασίου Ευθύμιος

Δημητριάδης Ευστάθιος

Μαλολλάρη Αντριάν

Αγγελίδου Ελένη

Δάτσικας Γεώργιος

Μουκριώτης Γεώργιος

Γιαννακουδάκη Παρασκευή

Advertisements

4 Σχόλια to “Καταγγελία των εργαζομένων στο ρεστοράν Banquet για τις μεθοδεύσεις του ΠΑΜΕ”

 1. Πέτρος Says:

  Μπορείς να μου σχολιάσεις την στάση των ανωτέρω εργαζομένων από την αρχή της ιστορίας μέχρι σήμερα; Θα περίμενα πριν «πετάξεις» την άποψή σου με γνώμονα παλιές σου αμαρτίες, να το ψάξεις λίγο περισσότερο.

 2. Αριστερός οχι προδότης Says:

  Τωρα σε καταλάβαμε και τον πληρωμένο ρόλο σου.
  Η κρίση κάνει καλό, βγάζει όλη τη λάσπη στην επιφάνεια.

 3. inlovewithlife Says:

  @Πέτρος
  Την ιστορία του banquet την έχω παρακολουθήσει από μακριά λόγω αντικειμενικών συνθηκών. Ωστόσο, τη στάση τους τη βρίσκω τουλάχιστον ηρωική. Έσυ δηλαδή τι έχεις να σχολιάσεις? Το lockout της εργοδοσίας θα το ρίξεις στις πλάτες αυτών των ανθρώπων?

  @Αριστερός
  Φιλαράκο δε θα σε πω προδότη, όπως κάνεις εσύ. Προδοσία ιστορικά στα ιδανικά της κοινωνικής απελευθέρωσης και στην ιδέα του κομμουνισμού υπήρξε ο σταλινισμός και τα πρόσωπα και τα κόμματα που τον υπηρέτησαν. Εσύ απλώς είσαι κάποιος από τους χιλιάδες που, επιβεβαιώνοντας την παραπάνω φράση μου, πιστεύει στο ΚΚΕ όπως στο θεό. Ξαναδιάβασε την ανακοίνωση των εργαζομένων από πάνω (η ιστορία αυτή έχει επαναληφθεί βέβαια άπειρες πραγματικά φορές για όσους εργαζομένους είναι εκτός ΚΚΕ). Και ύστερα το «Τι να κάνουμε», για να καταλάβεις ότι άλλο είναι το κόμμα και οι αγώνες που κάνει και άλλο η εργατική τάξη και οι αγώνες της.

 4. inlovewithlife Says:

  Για να είμαστε απολύτως αντικειμενικοί στην κριτική στις πρακτικές των εργατοπατέρων του ΚΚΕ, να διαβαστεί και η ανακοίνωση του Ριζοσπάστη για το θέμα και οι σχολιασμοί αυτής από κάτω :

  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1179686

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: