Βαφτίζοντας το Κρέας Ψάρι!

by

κκε

Μολονότι τα χθεσινά γεγονότα βίας μέσα στο σώμα της διαδήλωσης είναι τουλάχιστον λυπηρά, χώρια της ήττας που φάγαμε από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, είναι αναγκαία μία απάντηση στην προπαγάνδα λάσπης και παραποίησης της πραγματικότητας που εκτοξεύεται συντονισμένα από το ΚΚΕ, τα ΜΜΕ και τα κόμματα όλου του πολιτικού φάσματος.

«Περιφρουρούσαν τη συγκέντρωση» – Σαν αστείο ακούγεται ότι χθες το ΚΚΕ περιφρουρούσε τη συγκέντρωσή του. Τη Βουλή περιφρουρούσε από τους διαδηλωτές με τους ίδιους σχηματισμούς που περιφρουρεί απεργίες. Ακόμη και τα πρόσωπα των ανθρώπων που αποτελούσαν την περιφρούρηση ήταν όλα στραμένα προς το συγκεντρωμένο πλήθος, ενώ οι μπάτσοι είχαν πάρει μέρα ρεπό. Πολύς κόσμος εναντιώνεται στον φετιχισμό της βίας, που παρατηρείται συχνά στον α/α χώρο, όπως και εγώ, αλλά εδώ υπήρχε κοινό σχέδιο ΚΚΕ – ΕΛ.ΑΣ. για την περιφρούρηση της Βουλής και όχι προσπάθεια αποφυγής τέτοιων φαινομένων. Το ποιοί είναι παρακρατικοί και η τελευταία εφεδρεία του συστήματος, ας το ψάξουν τα μέλη του ΚΚΕ στην ηγεσία τους.

κκε βουλή

«Ο στόχος τους ήταν να διαλύσουν τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ» – Κανένας δεν είχε κανένα στόχο να διαλύσει καμία συγκέντρωση κανενός ΠΑΜΕ, το οποίο έχει κάνει εκατομμύρια πορείες χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό ανάμεσα στα μπλοκ του και τα μπλοκ άλλων διαδηλωτών. Όλως τυχαίως το ΠΑΜΕ με την στρατιωτικού τύπου περιφρούρησή του είχε χθες παραταχθεί από τις 09:00 ως τις 16:00 μπροστά από όλη την βουλή. Όποιος λοιπόν είχε το θράσσος να θέλει να πάει και να διαμαρτυρηθεί εκεί που είναι η φυσική κατάληξη όλων των διαδηλώσεων για 7 ώρες είτε τον γελοιοποιούσαν είτε έτρωγε μάπες από την περιφρούρηση. Η προσπάθεια όμως του ΚΚΕ να αντλήσει με κουτσαβακισμούς πολιτική και επικοινωνιακή υπεραξία (τα άλλα περί εργατικού – λαϊκού κινήματος αφήστε τα παρά πίσω, δεν είμαστε χθεσινοί) μονοπωλώντας εξεπίτηδες τα φώτα της δημοσιότητας και επιβάλλοντας μία ιδιότυπη πολιτική ηγεμονία στους διαδηλωτές βρήκε κάπου τελικά τα όριά της.

«Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ο θάνατος του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ» – Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν «σήμερα περί τις 16.45 προσεκομίσθη από το ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό άντρας ηλικίας 53 ετών από την Αίγλη του Ζαππείου, χωρίς σφυγμούς απνοϊκός με μυδρίαση και ισοηλεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Δεν έφερε κανένα τραύμα. Έγινε προσπάθεια ανάναηψης για 50 λεπτά ανεπιτυχώς». Επίσης, τα ΜΜΕ γράφουν ότι «οπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, ο άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του». Σε κανάλι άκουσα ότι συνδιαδηλωτής του ανέφερε πως ένα δακρυγόνο έσκασε πολύ κοντά του. Το να παίζονται πολιτικά παιχνίδια και να χρησιμοποιείται ο εντελώς αναίτιος θάνατός του για πολιτικούς και επικοινωνιακούς σκοπούς όχι μόνο από τα ΜΜΕ αλλά και από το ίδιο το ΚΚΕ είναι πρωτοφανές. Το ότι καταλογίζεται δηλαδή ο θάνατος αυτού του ανθρώπου σε άλλους διαδηλωτές είναι ενδεικτικό του αποπροσανατολιστικού και παραληρηματικού κατήφορου της ηγεσίας του.

κκε

Συμπέρασμα – Επειδή κάποιος φορέας βγαίνει και ισχυρίζεται καθημερινά ότι «εγώ είμαι ο λαός και η εργατική τάξη», ό,τι δηλαδή έλεγε ο Καντάφι και παλιότερα ο Στάλιν, δεν συνεπάγεται ότι λόγω βλακείας έχει το ακαταλόγιστο. Ο α/α χώρος, στον οποίο ανήκω, δεν προσβλέπει ούτε σε συμμαχίες ούτε σε οποιουδήποτε άλλου είδους σχέσεις με ολοκληρωτικά μορφώματα τύπου ΚΚΕ, όπως κάνουν τα κόμματα της αριστεράς. Γι’ αυτό ούτε καρπαζοεισπράκτορές του θα γίνουμε ποτέ ούτε θα δικαιολογούμε τους απίστευτους κουτσαβακισμούς του πάνω μας. Την πλήρη ευθύνη για τον τραυματισμό τόσων διαδηλωτών χθες αλλά και τον πλήρη αποπροσανατολισμό από την πραγματική μάχη της μη ψήφισης του πολυνομοσχεδίου την φέρει ακέραια η ηγεσία του ΚΚΕ και η ΕΛ.ΑΣ, η συνεννόηση και ο συντονισμός μεταξύ των οποίων είναι προφανείς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΚ Αθήνας

Αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά (20-10-11) γεγονότα στο Σύνταγμα είναι το ΚΚΕ. Η απόφασή του να μονοπωλήσει τη διαδήλωση στο Σύνταγμα και να καταλάβει μονοπωλιακά το πάνω διάζωμα (Β. Αμαλίας) πάρθηκε για λόγους τηλεοπτικής και πολιτικής υπεραξίας και ήταν μία πράξη επιθετική απέναντι στην κοινωνία. Αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση του κόσμου προς τη Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τους βουλευτές, προκειμένου να πανηγυρίσουν την έξοδο των δικών τους βουλευτών, των βουλευτών υποτίθεται του ‘όχι’.

Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες.

Οι προκλητικές δηλώσεις των προβεβλημένων στελεχών του κόμματος περί προβοκατόρων, κουκουλοφόρων και άλλα ηχηρά παρόμοια πυροδότησαν από μέρες το κλίμα. Προσπάθησαν δε να οικειοποιηθούν το Σύνταγμα, το οποίο κατασυκοφαντούσαν και λοιδορούσαν από την στιγμή που έγινε χώρος δημόσιος, χώρος της Άμεσης Δημοκρατίας.

Δεν κατάλαβε τίποτε το ΚΚΕ από τον Δεκέμβρη του ’08, όταν έντρομο ζητούσε τη βοήθεια του Καραμανλή με επίσημες επισκέψεις. Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασε ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών.

Το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση.

Ας μην παρασύρεται το κόμμα από τη γνωστή του τακτική στο χώρο των πανεπιστημίων. Η κοινωνία είναι μια σκληρή πραγματικότητα, ένας ωκεανός, όπου αρκεί ένας μικρός κυματισμός για να πνίξει κάθε ολοκληρωτισμό.

Η Άμεση Δημοκρατία αναδύεται στα συντρίμμια του παλιού κόσμου.

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας

Advertisements

13 Σχόλια to “Βαφτίζοντας το Κρέας Ψάρι!”

 1. kostis Says:

  Ο α/α χώρος πρέπει να αναλάβει πρώτα τις δικές του ευθύνες και να απολογηθεί για τις πέτρες κατά διαδηλωτών. Εκτός και αν στα «συντρίμμια του παλιού κόσμου» λογίζονται και τα ανοιγμένα κεφάλια.

 2. inlovewithlife Says:

  Τις αναλάβαμε με την ανακοίνωση.

  Για τα ανοιγμένα κεφάλια, αν ήταν τα δικά μας, σε περίπτωση που ισοπέδωνε την κάτω πλατεία η περιφρούρηση του ΚΚΕ, δε θα έτρεχε τίποτα. Ούτε για ζήτω δε θα έβλεπες ανακοινώσεις κομμάτων και φορέων. Αντιθέτως όλο το σύστημα θα χειροκροτούσε.

  Αγνοείς πως αντιλαμβάνεται το ΚΚΕ τον δημοκρατικό διάλογο και τη διαφωνία. Νομίζεις ότι χαϊδεύουνε. Αν είχε υπάρξει τον Μάη δεν θα υπήρχε καν πλατεία. Όμως υπήρξε. Όπου επικρατεί, ο,τιδήποτε άλλο δεν ελέγχεται από αυτό, καταστέλλεται. Αυτό πήγε να γίνει και εδώ. Δεν θα υπάρξει.

 3. kostis Says:

  Εγώ αναφέρομαι στα μάρμαρα (και μολότωφ;) που έπεσαν στον κόσμο που διαδήλωνε, όχι στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και δεν είδα να ζητάει κανείς συγνώμη για αυτά. Ποσώς με ενδιαφέρει να δικαιολογήσω την (τουλάχιστον αμφιλεγόμενη) κίνηση του ΠΑΜΕ να περιφρουρήσει τη βουλή, αυτό το πέτυχε ο ίδιος ο α/α χώρος (πολλοί είπαν ευτυχώς που ήταν και το ΚΚΕ να μας προφυλάξει!). Εσύ θεωρείς ότι προσέφερε κάποια υπηρεσία στο κίνημα της πλατείας το χτεσινό όργιο βίας; Θεωρείς ότι προσφέρει κάτι μια ακόμα βεντέτα;

 4. πρκλς Says:

  Για να βαφτίσω κι εγώ το κρέας ψάρι, λέω να βάλω στη συζήτηση την εξής παράμετρο -που μάλλον παράπεσε μέσα στην ένταση της χτεσινής μέρας.
  (Αντιγράφω από το μπλογκ «Βαθύ Κόκκινο»
  http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/10/blog-post_1603.html )

  Το μπλογκ λοιπόν, μιλώντας για κάτι ανεγκέφαλους, γράφει:

  «Η παρουσία ή μη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ σήμερα στο Σύνταγμα είναι ανεξάρτητη από τη δική τους δράση: Χθες, Πανεπιστημίου και Πατησίων, στείλαν τελείως απρόκλητα στο νοσοκομείο αγωνιστές δασκάλους που διαδήλωναν. Ποιος «αντιεξουσιαστής» θα μας το εξηγήσει αυτό; »

  Για το ίδιο συμβάν, η ανακοίνωση του ΜΛΚΚΕ λέει:

  «Στις 19 Οκτωβρίου ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με στειλιάρια εναντίον εκπαιδευτικών που βρίσκονταν στα μπλοκ των δύο εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών (και όχι μόνο σε αυτούς) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών δασκάλων».

  Διότι πράγματι «η κοινωνία είναι μια σκληρή πραγματικότητα», που λέει κι η ΑΚ, και αυτή η σκληρή πραγματικότητα δε ρωτάει αυτά που θέλουμε αλλά αυτά που η ίδια θέλει…

 5. inlovewithlife Says:

  Τελοσπάντων, τα χθεσινά γεγονότα μου προκαλούν λύπη (κατάντια της ηγεσίας του ΚΚΕ, έξαρση της βίας ανάμεσα σε διαδηλωτές). Αυτό δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε αλλαγή των παραπάνω απόψεών μου. Έχει να κάνει με το ότι δεν επιθυμώ να υποδαυλίζω μίση. Έχει να κάνει με το ότι θέλουν να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο οι πραγματικοί μας εχθροί, κράτος και κεφάλαιο. Και αυτό είναι το τελευταίο σχόλιό μου για το θέμα.

 6. xamogelo Says:

  2 πράγματα έχω να πω.

  1.Ολοι ξέρουμε ότι αυτοί που πήγαν είχαν πάει για να κάνουν μπάχαλα. Και όταν εννοώ μπάχαλα εννοώ την επαναστατική μλκια που τους δέρνει που νομίζουν ότι θα πετάξουν μια πέτρα θα φάνε δακρυγόνο και ύστερα θα πάνε σπίτι τους. Αυτό είναι παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν «10» καβλωμένοι που αν κρίνω απο προσωπική εμπειρία δεν εχουν και καμιά ιδιαίτερη δράση ούτε ιδιαίτερο πολιτικό επίπεδο(η πλειοψηφία έστω) πέρα απο αυτό.
  Η συγκεκριμένη ταινία έχει παιχτεί πολλές φορές. Πέρα του ότι ο λαός δεν νομίζω ότι το επιδοκιμάζει δεν έχουν καταφέρει ούτε και θα καταφέρουν μια διαφορετική κατάληξη απο το να τους κυνηγανε οι μπάτσοι. Οπότε οποιαδήποτε συζήτηση για περιφρούρηση της βουλής απο το ΠΑΜΕ είναι το λιγότερο γελοια. Το αναρχικό κίνημα είναι παντελώς ανίκανο να απειλήσει την βουλή. Η επιλογή του να συγκρούετε στη νπλειοψηφία των περιπτώσεων με την μορφή πετροπόλεμου είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει σκοπό να σπάσει τις γραμμές των μπάτσων. Πέρα απο αυτό κράζουν το ΚΚΕ ότι περιφρουσε την βουλή… λες και δεν ξέρουμε ότι το ΚΚΕ έχει στρατιωτικού τύπου περιφρούρηση σε όλες του τις πορείες για να αποτρέπει τα μπάχαλα γύρω απο τα μπλοκ του. Σωστή ή λάθος τακτική δεν με ενδιαφέρει στο παρόν σχόλιο. Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε σωστή.

  Τέλος η ανακοίνωση της ΑΚ αλλά και πολλοι αναρχικοι λένε ότι το σύνταγμα δεν είναι μαγαζάκι του ΚΚΕ για να το περιφρουρεί και να το καταλαμβάνει (και κατ επέκταση να εποτρέπει συγκρούσεις κτλ) Εγώ σε αυτούς που λένε αυτό έχω να τους ρωτήσω αν είναι δικό τους μαγαζάκι… γιατί με το έτσι θέλω κάθε φορά προκαλούν επεισόδια όποτε τους καπνίσει επιβάλλοντας στο σώμα της πορεία μια μη ειρηνική διαδήλωση. Γιατί πως να το κάνουμε αν στα 10 μέτρα απο το μπλοκ σου γίνεται πετροπόλεμος με τους μπάτσους όλοι ξέρουμε ότι η πορεία παυει να είναι ειρηνική.

  Δεν έχω κόμπλεξ με την βια αλλά η βια στα πλαίσια μιας επαναστατικής διαδικασίας είναι πολύ διαφορετική απο την βία που προκαλεί το κάθε μλκισμένο επειδή έτσι του κάβλωσε. Αυτές τις μλκιες ή ορθότερα αυτή την ανοχή στην βια πληρωσε το κίνημα με την μαρφιν. Προβοκάτορες ή όχι δεν έχει καμιά σημασία. Υπάρχει αρκετή μλκια σε μεγάλο μέρος αυτών που συγκρουοντε να ξέρουμε ότι θα μπορούσε και να μην είναι προβοκάτσια. Επιβεβαίωση αυτής της μλκιας είναι να πετάς μάρμαρα σε διαδηλωτές του ΠΑΜΕ διακυνδινεύοντας την ζωή εργαζόμενων. Βέβαια με ενα αναρχικό κίνημα που κινείται στα πλαίσια του lifestyle όπως έλεγε και ο μπουκτσίν δεν μπορεί να έχει διαφορετική κατάληξη απο αυτό που βλέπουμε σήμερα.

  2. Τέλος αυτό που θέλω να πω. Είναι ότι με τις πράξεις του εγώ προσωπικά αισθάνομαι το αναρχικό κίνημα εχθρικό απέναντι στους εργαζόμενους. Δεν είναι μόνο το ότι πετούσαν πέτρες σε άτομα που δεν είχαν κράνη ούτε κάποιο εξοπλισμο προστασίας. Είναι ´τοι με τις πρακτικές σε συνδιασμό με την νοοτροπία του το διακατέχει ακόμα και αν δεν κινούντε μέσα στα πλαίσια του προβοκάτορες είναι πολύ εύκολο για το κράτος να το εκμεταλευτεί. Όλα αυτά με την απουσία σοβαρής αυτοκριτικής, (καλά όχι οτι η αριστερά έιναι καλύτερη) αλλά και την πολιτική κάλυψη που βλέπω απο ΑΚ(την θεωρούσα το ποιο σοβαρό κομμάτι του χώρου) αλλά και απο τη στάση του ινδυμεδια που δεν λένε λέξη για τον πετροπόλεμο και τις μολώτοφ εχω να σας πω ότι το μόνο που καταφέρατε χθες ήταν να απομονωθείτε.

 7. kostis Says:

  @inlovewithlife νομίζω ότι αυτά που γράφει το xamogelo είναι πολύ σοβαρά και αξίζουν μια απάντηση… ΑΝ μη τι άλλο να μας λυθεί και η απορία αν υπάρχει κάποιο οργανωμένο τμήμα του α/α χώρου που λειτουργεί σαν «τακτικός στρατός» (οι ίδιοι χτύπησαν άραγε τη Marfin;) Αν δεν ξεκαθαριστεί το θέμα και δεν πάρετε τις κατάλληλες αποστάσεις νομίζω ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να θεωρούμε συνολικά το αναρχικό κίνημα εχθρικό (όπως εύστοχα λέει το χαμόγελο) απέναντι στους εργαζόμενους.

 8. ody Says:

  ας ρίξετε μια ματιά και στην «επαναστατική» μαλακία που δέρνει τους ΚΚΕΔΕΣ-ΠΑΜΙΤΕΣ ΚΝΙΤΕΣ όπως θέλετε πείτε τους, ΚΑΙ στα Ιωάννινα

  Γιατί άραγε στις γενικές συνελεύσεις των σχολών την επόμενη μέρα οι ΚΝΙΤΕΣ δεν εμφανίσθηκαν; Αν θεωρούσαν πολιτικά ορθή την στάση τους θα μπορούσαν και να την στηρίξουν και μπροστά στα αμφιθέατρα και όχι μόνο στα blogs

  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1343980

 9. Ntaxtirntis Says:

  kosti με κάθε σεβασμό κάνε μας τη χάρη
  Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ
  ΑΛΛΑ
  Αυτό δεν αναιρεί οτι ΚΑΙ οι ΠΑΜΙΤΕΣ πεταγανε πέτρες,καιαυτοί βαραγανε στα κεφάλια ανυπεράσπιστους και πετάξανε κόσμο από ύψος 3 μέτρων και άλλα

  ΕΠΙΣΗΣ
  ο αναρχικός χώρος ποτέ δεν επιδίωξε να έχει ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ όπως την ονομαζεται εσείς ούτε αμα μπούμε στη βουλή θα κοιτάξουμε να πάρουμε υπεραξία οτι το έκαναν οι αναρχικοί…και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο αυτοί που εφορμούν ενάντια στη Βουλή σίγουρα δεν είναι όλοι αναρχικοί
  σ’αρέσει δεν σ’αρεσει,αυτό είναι γεγονός!Η συνθεση λοιπόν του πλήθους (μας αρέσει ή όχι,πίστευε οτιθέλεις για προβοκάτορες) ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
  ΓΝΩΣΤΕΣ και ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ από μια πιθανή συγκρουση μαζί του(όπως και έγινε)
  με τη διαφορά οτι το ΚΚΕ θα έπαιρνε στο φαλαγγι του αναρχικούς και θα έπαιρνε υπεραξία ως προστάτης της νομιμότητας και οργανωτής του κινήματος(πράγμα που δεν έγινε)

  Οπότε καλό είναι οι ΚΚΕδες και μια φορά να ζητήσουν τα ρέστα από την κωλο ηγεσία τους

  ΥΓ.στην ΧΙΛΗ οιφοιτητες και μαθητές ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ στο κοινοβούλιο
  εκεί τι ναπείς.αμα δεις και στιςφωτογραφίες γεμάτο προβοκάτορες και παρασυρμένους έχει..

 10. Ntaxtirntis kai pali Says:

  xamogelo
  καποια πραγματάκια
  1.Δυστυχώς δενέχεις ιδέα επειδή ζείςστο μικρόκοσμο σου..
  Οι αναρχικοί που πιστεύεις οτι ζούνε??Δεν υπάρχουν αριθμητικά?,αυτά τα 10 και τα 300 ποιοι σας τα λένε??
  Εσυ τι νομίζεις, οι αναρχικοί δεν εχουν γενικότερα συγκρουσιακή λογική??ιδιαίτερα μάλιστα σε κρίσιμες κοινψνικές στιγμές όπως τώρα(χωρίς να λέω οτι σεκάθε πορεία πρέπει να γίνεται μπάχαλο)
  2.»Η συγκεκριμένη ταινία έχει παιχτεί πολλές φορές»
  συμφωνώ,η δικιά σου ταινία με τις ειρηνικές πορείες (και αλλες τόσες δικές μας,ειρινικές,ναι κανουμε και ειρηνικες) ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙ.Τι απόδωσε αλήθεια εκείνη η Κυριακή των αγανακτισμένων που πράγματι είχε 1 ΕΚ(με την αγάντα των ΜΜΕ), για πες μας!!!!!
  Εγω δενλέω ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος,προφανώς και τα δύο είναι σωστά.Εσύ πως καταλαβαίνειςτην αποτελεσματικότητα δηλαδη???
  3″Το αναρχικό κίνημα είναι παντελώς ανίκανο να απειλήσει την βουλή.»
  Ισως ναι καιέχουμε πολλα προβλήματα .το θέμα είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.το θεμα είναι ναμπει ο λαός.εμεις δεν θέλουμε να μπούμε οτι μπήκαν οι αναρχικοί όπως θα έκανε το κκε.
  4.»να τους ρωτήσω αν είναι δικό τους μαγαζάκι… »
  μικροπολιτικές έχουν υπάρξει απ’ολους(φυσικό) θέλεις την ΑΚ,το ΜΛ ΚΚΕ,τους 300,τους αναρχικούς,τους φασίστες οτιθέλεις.ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ, το ΚΚΕ ήρθε και από την πρώτη στιγμή(προτού έρθει κάποιος) έφτιαξε χαρακώματα ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ,οχιτης βουλης και της ΕΛΑΣ αλλά εναντίον τωνάλλων διαδηλωτών
  που βλέπεις εδω την υγειήκινηματική διαδικασία
  εγώ δεν σου λέω οτι οι άλλοι είναι σωστοί..
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΕΣΕΙΣ
  που Το ΚΚΕ στην αρχή έλεγε τα δικά τους για τα κινηματα των πλατειών και για τους αγανακτισμένους??θυμάσαι??? μετά ΠΑΛΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ,τα έχουμε φάει στο σχολείο,στο πανεπιστήμιο τέτοια κωλοτούμπα μόνο οι κωλοφυλλάδες που ασχολούνται με την μπάλα κάνουν.
  5.Οσο για αυτά που λές στη συνέχεια εχώ απαντήσει και σε έναν παρακάτω
  Συνέχισε να ζεις στον κόσμο σου
  Για αρχή είδες οτι δεν είμαστε 10 ή 300(τόσα χρόνια που σας πηγαίνανε και παιρνάγανε αυτά τα παραμύθια)

  Φιλιά και καληνύχτα

 11. xamogelo Says:

  @ Ntaxtirntis
  1.Δεν ξέρω αν είναι 300 500 ή 1000. Δεν με νοιάζει(περισσότεροι απο 1000 είστε αλλά τέσπα). Ο κόσμος που επιδιώκει να συγκρουστεί είναι πολύ μικρότερος απο αυτόν που δεν θέλει. Δεν κατέβηκα πρώτη φορά στον δρόμο την πέμπτη οπότε δεν έχω όρεξη να ακούω μλκιες.

  2,3.Δεν είπα ποτέ ότι είμαι κατά της βιας.Το αντίθετο θα έλεγα. Απλώς τα μπάχαλα του στυλ πετάω μια πέτρα και παίζω κυνηγητο με τους μπάτσους με αφήνουν αδιάφορο. Αν θεωρούσα ότι θα μπορούσατε να καταλαμβανατε την βουλή θα είχα διαφορετική στάση. Σας το είπα. Σας θεωρώ ανίκανους. Το αν θα μπαίνατε με άλλο κόσμο ή όχι αδιαφορο. Την πέμπτη δεν υπήρχε περίπτωση να γινει κάτι τέτοιο. Όπως είπα το ότι συγκρουστικατε με πέτρες δείχνει ότι ούτε εσείς οι ίδιοι δεν το πιστευατε. Οι αγανακτισμένοι δεν αποτέλεσαν ποτέ πρότυπο μου οπότε δεν με νοιάζει.

  4.Δεν κατηγορώ το ΚΚΕ για την οργάνωση του. Στην τελική η αυτοοργάνωση δεν αποκλύει μια τέτοια οργάνωση σαν αυτο που ειδαμε απο το ΚΚΕ. (Απλως ο αναρχικος χωρος δεν μπορει να διαχωρισει την ελευθερια απο την ασυδοσία….) Επισης απο την στιγμή που ειχε αποφασίσει οτι δεν ήθελε να γινουν μπάχαλα για να μεινουν έξω απο την βουλή καλά έκανε και ήταν έτσι. Θα επρεπε να αποτρεψει γενικα τα μπαχαλα γύρω του και αυτο προσπάθησε.

  Δεν ειμαι ΚΚΕ για να κατσω να το υποστηρίξω και εχω και μια τενοντίτιδα και δεν θα απαντήσω για τα επιμέρους. Η ουσία είναι μια. Η οργάνωση σας και το μπερδεμα που εχετε στο μυαλο σας της ασυδοσιας με την ελευθερια σας κανουν επικινδυνους για το κινημα για να σας εκμεταλευτει το κράτος και οι μηχανισμοι του.
  Ο πετροπολεμος(βαλατε σε κινδυνο ζωές διαδηλωτών) σας κάνει επικινδυνους και η πολιτικη καλυψη απο ανακοινωσεις κτλ σας κανει συνένοχους αν δεν αποτελεί δείγμα βλακειας…. Ειστε επικινδυνοι ακομα και για τον εαυτό σας…
  Αν ειχαμε νεκρο διαδηλωτή του ΠΑΜΕ απο πέτρα τι θα λέγατε;;;;
  Θα το φορτωνατε σε προβοκάτσια; Θα ειχατε την ιδια στάση;

  Οπως και να εχει επειδη πρεπει να μαθαινουμε απο την πραγματικοτητα…. το μονο που μπορω να βγαλω απο τα παραπανω ειναι το ερωτημα πως το εργατικο κινημα θα σας βαλει στην ακρη (αν οχι σας καταστηλει)

  υγ.Αν νομιζεις οτι το ΚΚΕ δεν βγηκε κερδισμενο απο την πεμπτη τουλαχιστον στους εργασιακους χωρους εισαι εκτος πραγματικοτητας.

 12. kostis Says:

  @Ntaxtirntis

  Δε διαφωνούμε, αλλά στην ανακοίνωση της ΑΚ Αθήνας δεν γίνεται κανένας διαχωρισμός ούτε και κάποια απόπειρα απομόνωσης των «φετιχιστών της βίας» που (επαναλαμβάνω) τραυμάτισαν άοπλους διαδηλωτές. Σε τι διαφέρει δηλαδή κατά τη γνώμη σου ένας τραμπούκος με μαύρη αμφίεση από έναν «ιδεολόγο» α/α του μαύρου μπλοκ; Για μένα (και σε διαβεβαιώ για το σύνολο του εργατικού κινήματος) δε διαφέρουν σε τίποτα.

 13. Ntaxtirntis Says:

  γενικά συμφωνώ καιμε τους δύο σας στα περισσότερα από αυτά που λέτε…αλλά αμα κοιτάξετε ψύχραιμα στο χώρο που κινείστε θα δείτε οτι υπάρχουν ανάλογα παραδείγματα (και ξέρεις μερικές φορές ο φετιχιστής της βίας και ο πιθηκος αναρχικός είναι λιγότερο επικίνδυνος από τον καθοδηγητή ή τον πολιτικάντη στέλεχος,συνδικαλιστη κοκ).
  αλλιώς παλικάρια μου,αμα είσασταν εσείς οι σωστοί σε ΟΛΑ θα είχατε γίνει ρεύμα στην κοινωνία και που να κτύπαγαν τον κώλο τους οι αναρχικοί δεν θα άλλαζε τίποτα!
  Ο αναρχικό χώρος έχει παρα πολλά προβλήματα! (και πάρα πολλά καλά)αλλά να παίζειτο ΚΚΕ την ίδια προπαγάνδα με το ΜΕΓΚΑ είναι απαράδεκτο(για προβοκάτορες που δεν συλλαμβάνονται),η συνδιαλλάγή με την κυβέρνηση και την αστυνομία είναι επίσης απαράδεκτη από την
  Επίσης το ΚΚΕαμα ήθελε να κρατήσει αυτή τη στάση θα μπορούσε να την έχει και μετά να φύγει όπως έγινε την άλλη φορά
  αποπου και ως που θα κάνει αποκλεισμό με τον δικό του τρόπο για όλη τη μέρα και άσε τους αναρχικούς
  εσυ νομίζεις οτι θα άφηναν τα άλλα μπλοκ να περάσουν??

  Το κίνημα βαδίζει σε απάτητα μονοπάτια με την απέναντι πλευρά να έχει το πάνω χέρι σε όλα τα μέσα. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.αλλιώς θα ήταν ήδη οδηγός του κινήματος

  επίσης σταματήστε να κρίνεται από τη εμφάνιση τις κουκούλες κοκ
  και κοιτάξτε τι γίνεται στον κόσμο,μεγαλώστε και μην χρησιμοποιείται τη ίδια επιχειρηματολογία με το σύστημα
  τα ίδια λέει ο ΑΣΑΝΤ και ο ΚΑΝΤΑΦΙ για τους εκεί επαναστάτες,οτι είναι προβοκάτορες και πράκτορες!
  ΜΑ και βέβαια θα υπάρχουν και αυτοί,αλλά αυτό είναι γκεμπελισμός,είναι τρομοκρατιά για να μην κάνειψκανείς τίποτα και για να διασπάσει τον κόσμο ή να ττον μαντρώσει προς μια ορισμένη προοοπτική
  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΚΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ, ειναι ένα ακόμα επιχείρημα για το οτι είναι μέρος του συστήματος.

  ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ. Η ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΑΜ(ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ) Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ,ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

  ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ??
  οταν θα έχουμε γίνει κινέζοι και θα έχουμε και τον ευρωπαικό στρατό από πάνω θαείναι πολύ πιο δύσκολα και θααπαιτηθεί πολυ περισσότερο αίμα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: