Κάτω τα Χέρια από το σ. Μπομπ Σφουγγαράκη

by

Μπομπ Σφουγκαράκης

Για να σπάσει λίγο το βαρύ κλίμα των ημερών γύρω από τις «Ανεξάρτητες Αρχές» και επειδή είμαστε απολύτως σοβαρό πολιτικό μπλογκ.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κάλεσε σε ακρόαση χτές το ΚΑΝΑΛΙ 9 με θέμα την εκπομπή του Μπομπ Σφουγκαράκη, επειδή, σύμφωνα με τους λόγους που αναγράφονται στην ημερήσια διάταξη, η συγκεκριμένη εκπομπή κινουμένων σχεδίων αποτελεί «βλαπτικό υλικό για την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων».

Σύμφωνα με το in.gr η καταγγελία που οδήγησε στην ακρόαση προήλθε από μέλος του ΕΣΡ για το λόγο ότι «η επίμαχη εκπομπή φέρεται να περιέχει σκηνές βίας». Ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης πάντως φέρεται να αρνήθηκε ότι το ΕΣΡ επελήφθη επειδή ο ήρωας του συγκεκριμένου κινουμένου σχεδίου έχει «συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό».

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπομπ Σφουγκαράκης τα «σπάει» και είναι αγαπημένο κινούμενο σχέδιο των παιδιών και με πολιτικές μάλιστα προεκτάσεις, όπως τότε που κάποια πολυεθνική αγόρασε την επιχείρηση του κ. Καλαμάρη και πέθανε το Μπομπ στη δουλειά. Ίσως αυτό κατά βάθος να ενόχλησε το μέλος του ΕΣΡ, που προτιμά να βλέπουν τα παιδιά του pokemon & transformers. Όσο για τη δικαιολογία της βίας, εδώ η υποκρισία είναι ολκής. Δε μπορώ λοιπόν να μην πώ :

ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΑΝΑΝΑ – (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ σ.) ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΗ

Επικοινωνείστε από εδώ με το ΕΣΡ και εκφράστε τις απόψεις σας για το θέμα. Εγώ τους έγραψα. Να ξεκινήσουμε και μπλογκοδιαμαρτυρία για την απελευθέρωσή του από τους φυλακισμένους τηλεθεατές (χεχε πλάκα κάνω). Κανείς για μπαννερακι?

Το θέμα από το μπλογκ του Apos. Χιούμορ από τον Tragedian.

5 Σχόλια to “Κάτω τα Χέρια από το σ. Μπομπ Σφουγγαράκη”

  1. aritoni Says:

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΠΟΜΠ!!!

  2. inlovewithlife Says:

    ΝΝΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!

  3. pølsemannen Says:

    Τι έγινε ρε παιδιά;

    Mετακόμισε η διαβόητη εκ ΗΠΑ Bible Belt στην ΕΛ-λάδα;

    Λευτεριά στον Μπομπ Σφουγγαράκη!
    (Που είναι και από την Κρήτη σαν τον Χελωνονιντζάκη)

    Εδώ έχει ξεκωλωθεί (με το συμπάθιο) η τελεόραση να δείχνει κινούμενα σχέδια όπου οι πολεμικές σκηνές πέφτουν σύννεφο, ο Μπομπ τους μάρανε τους υποκριτές!

  4. nefelikas Says:

    Είναι λίγο ντιγκιντάγκας ο Μπομπ. Τη γυρίζει τη φρυγανιά. Επιπλέον, είναι και αναρχικό στοιχείο, ένας ασυμβίβαστος προλετάριος το βυθού. Νομίζω ότι ο συνδυασμός των παραπάνω συνηγορεί στο ότι πρέπει να τον στύψουμε, να τον κάψουμε και να πάρουν τη θέση του Ελληνοχριστιανικά κινούμενα σχέδια (όπου άντρακλες φουστανελάδες θα σφάζουσι Τούρκοι και κομμουνιστάς). Εκεί δεν τίθεται θέμα βίας, καθώς μιλάμε δια την εμφύσησην πατριωτικών αξιών εις τας ψυχάς των Ελληνόπουλων.

    Ζήτω η φορμόλη!

  5. Ο Σκύλος της Βάλια Κάλντα Says:

    Του λασκάρισε του Λασκαρίδη;
    Νομίζω πως του την πέφτουν του Μπομπ μόνο και μόνο γιατί είναι κρητικός. Αν τον έλεγαν Μπομπ Σφουγγαρέα, θα τον είχαν κάνει και υπουργό!

Σχολιάστε